Καθημερινός Μοριάς

Στις 10 Ιουλίου το «καμπανάκι» εκκίνησης για το 6οEVROTATHLON

Η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο EVROTATHLON ξεκίνησε, με τον καλοκαιρινό αθλητικό θεσμό του Δήμου Ευρώτα και της Λακωνίας να διεξάγεται στις 10 Ιουλίου 2022, στην παραλία Έλους-Κυανή ακτή.

Το «οff Road Edition Evrotathlon», το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ευρώτα, το «Ν.Π.Δ.Δ. Νικηφόρος Βρεττάκος» του Δήμου Ευρώτα και τον Αθλητικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλισθένης, αποτελεί το νέο ανανεωμένο τρίαθλο, δηλαδή αποτελείται από τρία σκέλη: Την ποδηλασία, η οποία θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου δίπλα στον ποταμό Ευρώτα, το σκέλος του τρεξίματος, επίσης σε off road διαδρομή παράλληλα με την θάλασσα, καθώς και το σκέλος της κολύμβησης στα καταγάλανα νερά του Λακωνικού Κόλπου.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες διοργανώνονται με την ευγενική υποστήριξη των: Σύγχρονο Ορθοπαιδικό Ιατρείο – Χιώτης. Ν. Ιωάννης (chiotisioannis.gr), Spartan cross team (spartancross.gr), Nutrilab Σπάρτης – Μπάρδης Κωνσταντίνος (nutrilab.gr), Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Νάσσος Κουτσουραδής (physioathens.gr), τη Ναυαγοσωστική Σχολή Ηπείρου και τον Σύλλογο Ιστιοσανίδας Σκάλας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα και τις κατηγορίες των αγώνων, τις διαδρομές και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Δήμου Ευρώτα: evrotas.gov.gr, τη σελίδα του Δήμου στο Facebook (Δήμος Ευρώτα), καθώς και το site του συλλόγου: apskallisthenis, Instagram: apskalisthenis, ή στο email: apskalisthenis@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *