Καθημερινός Μοριάς

Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνία

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δ/ντη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σπάρτης κο Χριστόπουλο Παναγιώτη καθώς και τους συνάδελφους Γεωπόνους Εκπαιδευτικούς του Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος κο Μηνακάκη Βασίλειο και κα Νικολαϊδου Μαρθα για την τιμητική πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία στο Σχολείο τους.

Ο Σύλλογός μας με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αυτή και ενημέρωσε τις κυρίες και τους κυρίους που φοιτούν στο Εσπερινό σχολείο για θέματα που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά δικαιώματα του Γεωπόνου, όσο και στις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης που δίνονται μέσω των προγραμμάτων του ΥΠΑΑΤ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ. Περεταίρω έγινε γενικότερη συζήτηση για θέματα που αφορούν στη Γεωργία και Κτηνοτροφία της Ελλάδος και ειδικότερα του Νομού μας καθώς και σε προγράμματα του Γεωργοκτηνοτροφικού Τομέα.

Μας εξέπληξε το ενδιαφέρον των φοιτούντων στο Εσπερινό ΕΠΑΛ και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν μόνο του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος αλλά και άλλων τομέων.

Κλείνοντας θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι περεβρέθησαν στην ενημέρωση αυτή και που μέσω των ερωτημάτων που έθεσαν της έδωσαν ουσιαστικό νόημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *