Καθημερινός Μοριάς

To ERASMUS+ 2019 στην Τρίπολη

Το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης από την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021 μέχρι την Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 φιλοξενεί και συνεργάζεται με τον Ισπανό συνάδελφο και καθηγητή πληροφορικής κ. Fransisco Gomez Serrano ο οποίος εργάζεται σε Γυμνάσιο της πόλης Marmolejo της περιοχής της Ανδαλουσίας της Ισπανίας.

Για τον κ. Francisco Gomez Serrano έχει εγκριθεί ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ 2019 με τίτλο EuropeinMarmolejo( Η Ευρώπη στο Μαρμολέχο ) με κωδικό σύμβασης KA101 2016 11_2_19.

Ο κ. Fransisco Gomez Serrano έφτασε στην Τρίπολη την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021 το απόγευμα.

Την πρώτη μέρα εργασιών του προγράμματος ο Ισπανός συνάδελφος επισκέφθηκε το σχολείο μας, ξεναγήθηκε στους χώρους του και συναντήθηκε με τη Διευθύντρια και αντιπροσωπεία καθηγητών του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Τρίπολης, όπου συζητήθηκαν θέματα για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα, εκπαιδευτικά ζητήματα και παρουσιάστηκαν οι ομοιότητες και διαφορές με το Ισπανικό Εκπαιδευτικό Σύστημα.

Τη δεύτερη μέρα εργασιών του προγράμματος ο κ. Fransisco Gomez Serrano συνεργάστηκε με τη Διευθύντρια του σχολείου για θέματα διοίκησης της σχολικής μονάδας, τον τρόπο οργάνωσης της νέας σχολικής χρονιάς, την σύνταξη των επίσημων εγγράφων του σχολείου και την εισαγωγή των στοιχείων στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την επικοινωνία με τη Δ.Δ.Ε Αρκαδίας και το ΥΠΑΙΘ.

Σήμερα Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 ο κ. Fransisco Gomez Serrano, που συνοδεύεται από την κόρη του στην επίσκεψη αυτή, θα ξεναγηθεί στο κέντρο της Τρίπολης και στην ευρύτερη περιοχή στο πλαίσιο μιας πολιτισμικής μέρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *