Καθημερινός Μοριάς

Παπαγεωργόπουλος και Λαγός ενημερώνουν την Σούκουλη για τον εναλλακτικό τουρισμό

smart

Την Δευτέρα 12/04/2021 έγινε ενημέρωση της Βουλευτή Κορινθίας και Αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της Νέας  Δημοκρατίας κας Μαριλένας Σούκουλη – Βιλιάλη στο πολιτικό της γραφείο στην Κόρινθο από τον Ιωάννη Π. Λαγό Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Ομοσπονδίας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Περιφερείας Πελοποννήσου και τον Ανδρέα Παπαγεωργόπουλο Πρόεδρο της Επιτροπής Αγροδιατροφικού τομέα της Ομοσπονδίας.

Η Κα Σούκουλη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του δικτύου μονοπατιών της Πελοποννήσου, ένα έργο το οποίο έχει παγώσει λόγω ελλείψεως πόρων και υποσχέθηκε να βοηθήσει την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας, ώστε η χώρα μας να ακολουθήσει το παράδειγμα των χωρών της Ευρώπης όπου η Κοινωνική Οικονομία απασχολεί το 10% του εργατικού Δυναμικού και λύνει ζωτικά προβλήματα της καθημερινότητας των Δήμων.

Επίσης υποσχέθηκε να βοηθήσει στην αγροδιατροφική σύμπραξη Πελοποννήσου, καθώς και στην ανάπτυξη των μορφών εναλλακτικού τουρισμού, τόσο στην Κορινθία, όσο και γενικότερα στην Πελοπόννησο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *