Καθημερινός Μοριάς

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ, του Χαράλαμπου Κουκάκη

Με το τέταρτο κύμα της πανδημίας να κλονίζει όλη την Ευρώπη , ο τίτλος του άρθρου φαντάζει πιο ρεαλιστικός και απ το μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.Και ενώ όλα δείχνουν ότι και η κατάσταση στη χώρα μας θα επιδεινωθεί , εκτός απ’ την πανδημία του COVID 19 υπάρχει μία χειρότερη….. αυτή του κινήματος των αντιεμβολιαστών που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του καθ’ ενός από εμάς.

Φτάνει πια μ’ όλους αυτούς τους αντιρρησίες ψεύτο προοδευτικούς, που κακοποιούν κάθε έννοια προοδευτισμού στη προσπάθειά τους να ενσαρκώσουν τα γνωστά στερεότυπα περί καταπάτησης των ελευθεριακών δικαιωμάτων με την επιβολή του εμβολίου.

Φτάνει πια μ’ όλους αυτούς που με δεισιδαιμονίες και εύπεπτες πληροφορίες που αντλούν απο τον docktor google και όχι απ’ την επιστημονική κοινότητα αφιονίζουν κι άλλους ομοϊδεάτες τους ( που έχουν και αυτοί την ίδια νηπιακή αντίληψη) λέγοντας πως όλα είναι μία Μασονική συνωμοσία.

Φτάνει πια μ’ όλους αυτούς τους αρνητές του εμβολίου που πιστεύουν ότι θα τους αλλάξουν το DNA ( που μακάρι να γινόταν ) όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με διάγνωση COVID και χρειαστεί να νοσηλευτούν στη ΜΕΘ , τότε ξαφνικά ξεφτίζουν οι αμετροεπείς τσαμπουκάδες τους και ζητούν απ’ τους νοσοκομειακούς να τους σώσουν την ζωούλα.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους, πρέπει η κυβέρνηση να πάρει αποφασιστικά μέτρα και να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι δεν χωρατεύει και δεν προτίθεται να βάλει σε κίνδυνο όλους τους πολίτες επειδή κάποιοι κομπλεξικοί θέλουν να κάνουν την μικρή τους επανάσταση.

Μακάρι να διαψευστώ , αλλά πολύ φοβάμαι ότι, εάν δεν παρθούν άμεσα μέτρα η επιδημιολογική εικόνα στη χώρα μας θα πάρει μορφή έξαρσης με αποτέλεσμα το σύστημα υγείας να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν εξουθενωθεί, τα ράντζα με ασθενείς COVID έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους. Όλα έχουν τεθεί σ’ ένα στενά ασφυκτικό πολιορκητικό κριό , γι’ αυτό …. επιτέλους, Φτάνει πια με τους ανόητους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *