Καθημερινός Μοριάς

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νεοκλής Κρητικός με τον Γρηγόρη Δημητριάδη:

Πρόταση για master plan αναγέννησης της Ανατολικής Μάνης

Σειρά θεμάτων για τη Λακωνία έθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τέσσερα σοβαρά θέματα, για τα οποία ο κ. Κρητικός σημείωσε ότι αποτελούν σημεία τριβής και εστία καθημερινών δυσκολιών για τους συμπολίτες του.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

  1. Η ανάγκη να υπάρξει ένα master plan για την ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μάνης, αντίστοιχο με αυτό της Εύβοιας και σύμφωνα με τις ανάγκες που αναφύονται στην περιοχή. Ο κ. Κρητικός πρότεινε η Επιτροπή να ασχοληθεί άμεσα με έξι σημεία.
  2. Την επιτάχυνση της μελέτης και της δημοπράτησης της Περιφερειακής οδού Σκάλας – Βλαχιώτη, η οποία θα αναβαθμίσει πολύ το οδικό δίκτυο και θα ανακουφίσει τις δύο πόλεις του δήμου Ευρώτα.
  3. Οι συνεχείς διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή της Μονεμβασίας, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή ηλεκτρικών συσκευών και μηχανημάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις. Αποκτά πλέον διαστάσεις και δημιουργεί ουσιαστικό πρόβλημα στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα.
  4. Τα ιδιοκτησιακά ζητήματα για την περιοχή Αφανιά – Κρεβατά και για το Λάγιο Λακωνίας, για τα οποία ο βουλευτής Λακωνίας ενημέρωσε τον κ. Γενικό .

Ο κ. Δημητριάδης έκανε ενέργειες για κάθε ένα ξεχωριστό ζήτημα, δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και ότι παρακολουθεί τη δραστηριότητα του κ. Κρητικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *